Innovativ utnyttelse av sprøytestøpte innløper og løpere

Innovativ utnyttelse av sprøytestøpte innløper og løpere

Innløp og løpere utgjør ledningen som forbinder maskindysen til maskinhulrommene. Under injeksjonsfasen av støpesyklusen strømmer det smeltede materialet gjennom innløpet og løperen til hulrommene. Disse delene kan males på nytt og blandes med nye materialer, først og fremst virgin harpiks.

https://www.zaogecn.com/plastic-recycling-shredder/

Å lage det som omtales som "regrind" er en viktig del av gjenvinningsprosessen for plastskrap. Andelen ettermaling blandet med virgin materiale er generelt basert på kundens krav. Ommaling kan ha forskjellige egenskaper som er forskjellige fra jomfrupelletene som brukes. For eksempel kan smeltestrømmen variere i små mengder fra harpiksen. Men disse variasjonene bør ikke ha noen innvirkning på sluttproduktet så lenge passende proporsjoner tilsettes.

Formelen bør standardiseres for å utvikle en repeterbar prosess. Produktformdesignet avgjør hvor mye ettermaling som vil være tilgjengelig. Små deler med mange løpere og innløper kan produsere mye materiale for gjenbruk.

Det finnes forskjellige typer granulatormaskiner for å produsere ommalingen. Høyhastighets granulatorer, for eksempel, er best brukt med polypropylen, mens ultra-slow granulatorer er ideelle for fylte materialer som ikke-plastiske fibre som gir styrke til de originale produktene.

Den ultra-langsomme granulatoren produserer relativt store, jevne stykker med mye mindre støvrester. Dette bidrar til å opprettholde egenskapene til det originale produktet, inkludert lengden på de forsterkende fibrene. Andre sikkerhetstiltak inkluderer materialmerker på maskinen for å forhindre kontaminering med andre harpikser. I tillegg blir hver granulator grundig rengjort før du starter et nytt prosjekt med en annen harpiks.

En ekstra fordel for kostnadsbesparende effektivitet ved resirkulering av plastskrap og bruken av ommaling er at det ofte reduserer vekten av det resirkulerte produktet, noe som ytterligere gjør bruken til en praktisk løsning for mange produksjonsprosjekter. Prosessen i sin helhet kan også dramatisk redusere mengden av overskudd som normalt vil bli sendt til et deponi.

https://www.zaogecn.com/plastic-recycling-shredder/

Zaoge's online side-the-press hot crushing og umiddelbar praktisk og effektiv bruk av spruer og løpere.
plastkvern/granulator/knuser/kvern for innløper og løpere som genereres av sprøytestøpemaskiner.


Innleggstid: Sep-05-2024