Dragebåtfestivalen er en av de tradisjonelle kinesiske festivalene.Det er på den femte dagen i den femte månemåneden og har en historie på tusenvis av år.

Dragebåtfestivalen er en av de tradisjonelle kinesiske festivalene.Det er på den femte dagen i den femte månemåneden og har en historie på tusenvis av år.

Under Dragebåtfestivalen er gresset frodig og himmelen klar.Vinden blåser i ansiktet ditt, og duftutbrudd driver fra bambusskogen, som duften av orkideer.Barna går gladelig til elvebredden for å nyte den livlige scenen med dragebåtracing.Moren er opptatt med å lage risboller, og duften renner over og får folk til å spytte.Hver husholdning henger bynke og calamus for å be om en god høst og eliminere katastrofer.

https://www.zaogecn.com/plastic-recycling-shredder/

Barna jager og leker, de voksne snakker og drikker, og latteren kommer etter hverandre.Dette er åstedet for den tradisjonelle kinesiske festivalen Dragon Boat Festival, som utstråler en sterk følelse av familie og land og kulturarv.Jeg håper alle kan føle seg fredelige og sunne og oppleve den rike feststemningen i denne vakre festivalen.

Dragebåtfestivalen ferietid: 7. juni-10. juni

Hvis du ønsker å håndtere det varme avfallet fra kabelekstruderne og dysematerialene i sprøytestøpingen til strømledningen, er det bareZAOGEs unike resirkuleringsløsning. ZAOGE plastknuser online knus det varme avfallet som genereres av kabelekstruderen eller strømledningens pluggsprøytestøping umiddelbart, og de knuste materialene er ensartede, rene, støvfrie, forurensningsfrie og av høy kvalitet.Etter blanding med råvarene produseres det høykvalitetsprodukter.

0607


Innleggstid: Jun-07-2024